De dienst wordt 17 december 2012 uitgezet en de app is dan niet meer te gebruiken. Hartelijk bedankt voor uw deelname. Groet, Telfort

Wilt u goedkoop bellen vanuit het buitenland?

Met Telfort wifi bellen belt u voor € 0,10 per minuut vanuit het buitenland naar alle mobiele en vaste nummers in Nederland (EU en non EU).

Telfort maakt hiervoor gebruik van VoIP-technologie. Gesprekken worden dan via een wifi-verbinding opgezet. Telfort wil hier meer ervaring mee opdoen en voert daarom een test uit.

Wij willen u graag uitnodigen om mee te doen aan deze test. Door deelname kunt u vanaf vandaag tot half december 2012 een stuk goedkoper bellen vanuit het buitenland! Er kunnen maar een beperkt aantal mensen meedoen aan deze test, dus meld u snel aan, vol = vol!Hoe werkt het?

Het bellen gaat via een gratis te downloaden app voor Android of iPhone. Met deze app belt u vanuit het buitenland via een wifi verbinding.

Een wifi verbinding is dus vereist om te kunnen bellen via de app. Degene die u belt in Nederland hoeft deze app niet te downloaden. Uw gesprekken worden gewoon afgerekend via uw Telfort factuur. De afrekening zal in de maand december plaatsvinden.

Let op: de minuten die u belt met de app worden niet weergegeven in de belstatus app!

Na 3 maanden stopt de pilot automatisch. U bent nergens toe verplicht, we vragen u alleen om na afloop een enquête in te vullen.


Voor meer informatie kunt u terecht op onze meest gestelde vragen pagina